10 metode inteligente de plata folosite pe Betwinner

Betwinner pay

Toate optiunile majore de plata sunt acceptate de BetWinner. Aceasta include carduri de debit si de credit, debit direct, Skrill, Neteller etc. Acest lucru inseamna ca ar trebui sa fie usor sa adaugati bani in contul dvs. si (speram) sa-l retrageti din nou.

Betwinner ofera diverse metode de depunere si retragere din contul dvs. de pariuri, oferind atat depozite bancare si retrageri, cat si optiuni de plata cu carduri de debit si credit. De asemenea, sunt disponibile online portofele electronice cu bani, precum Skrill si Netteller, Transferuri de carduri in conditii de siguranta, Incredere si multe altele.

Principalele metode Puteti utiliza atBetwinner pentru a depune si a retrage fondurile, acestea sunt Visa, MasterCard, ecopayz, epay.bg, bitcoin, entropia, litecoin, bani perfecti, e-vouchere, portofel jeton, Sepa, criptomonede si multe altele.

Cu aproape toate metodele de timp de depunere, banii sunt transferati instant, cu exceptia transferului bancar, iar retragerile sunt, in general, necesare in termen de sapte zile, majoritatea metodelor devenind mult mai rapide in maximum 15 minute, cum ar fi bani perfecti, bitcoin, portofel jeton, skrill, neteller , cu incredere, paysafecard si multe altele. Depozitul minim este de 1 euro si in majoritatea metodelor nu exista o limita de retragere a numerarului.

Membrii inregistrati pot alege dintre mai mult de 140 de optiuni de plata si, printre acestea, carduri de debit si credit, peste 30 de eWallets (PayPal inclus), internet banking, mai multe metode de plata mobila, carduri preplatite si pana la 20 de criptomonede.

Nu exista nicio taxa de serviciu pentru majoritatea acestora, iar limita minima de depozit este de 1 €. Cererile de retragere sunt procesate 24 de ore din 7 si pot fi necesare pana la 15 minute pentru a fi trimise fonduri pe drum. Jucatorii pot efectua incasari de minimum 1,5 EUR pe tranzactie si nu trebuie sa-si faca griji pentru limitele maxime de plata, deoarece nu exista.

Metode de depozitare Betwinner

Lista este atat de impresionanta in totalitate incat am decis sa le acoperim doar pe cele mai cunoscute in industria online. Diferitele optiuni ofera, de asemenea, aceleasi cerinte de plata. Alegerea metodei jucatorului depinde astfel de preferinta furnizorului si nu se bazeaza pe specificatiile specifice de transfer.

Depunerea pe Betwinner este destul de simpla. Faceti clic pe butonul „Plati” din coltul din dreapta sus al ecranului. Acum veti fi dus in meniul de plati, unde puteti vedea toate optiunile de depozitare disponibile.

Veti descoperi ca exista o multime de metode de depozitare diferite disponibile in India. De fapt, exista 40 de metode de depozitare diferite pe care jucatorii indieni le pot utiliza.

Daca utilizati deja una dintre aceste metode de depunere, va recomandam sa va conformati la ceea ce stiti si sa continuati pur si simplu sa utilizati aceasta metoda.

Cu toate acestea, daca nu sunteti sigur cum sa depuneti pe Betwinner, atunci va rugam sa incercati cardul AstroPay. Acesta este un card preplatit digital, care poate fi achizitionat online si platit pentru utilizarea unor lucruri precum Google Pay, PhonePe, Freecharge, JioMoney si multe altele.

Cum sa va retrageti castigurile

Gama impresionanta de solutii de transfer acopera si metodele de retragere. Retineti ca va trebui sa trimiteti documentatia de verificare la prima retragere, ceea ce inseamna ca prima tranzactie poate dura putin mai mult pana la finalizare.