Betwinner Review

Rating:

Bonus de bun venit:

100 EUR bonus

Înregistrare

Betwinner

Betwinner bonus

Betwinner se afla pe piata pariurilor online din 2016. Cu toate acestea, pariorii au inceput sa afle despre asta in 2011, cand a intrat online. Ca multe alte case de pariuri, Betwinner s-a confruntat cu mai multe probleme atunci cand vine vorba de legislatie restrictiva. Cu toate acestea, a crescut dincolo de toate aceste obstacole pentru a deveni o casa de pariuri recunoscuta si de succes in Australia, Africa si Europa.

Desi Betwinner Romania este acum online, mai are peste 1.000 de birouri offline care primesc pariuri cu numarul utilizatorilor sai inregistrati in crestere in fiecare zi. Site-ul web se adreseaza clientilor existenti si potentiali, ceea ce ajuta la cresterea increderii si a interesului pentru acestia. In acest fel, jucatorii pot paria pe site-ul lor web, practic, oriunde pe glob.

Daca introduceti codul nostru veti avea o crestere a bonusului pana la 130 € sau in moneda echivalenta. Atunci cand plasati pariuri pe Betwinner, sunteti recompensat cu puncte de loialitate, care pot fi convertite in fonduri din contul dvs. de pariuri sau pot fi cheltuite in cadrul altor programe bonus la indemana dvs.

Primul bonus de depunere

Acesta este principalul lor bonus. Pentru a fi recompensat, trebuie sa va inregistrati si sa obtineti un cont la Betwinner India, specificati datele dvs. personale si efectuati prima depunere. Vei primi apoi un bonus de 100% pana la 650 lei.

Iar in zilele de vineri norocoase, jucatorii pot ajunge pana la 7500 $. Cu toate acestea, exista o captura: jucatorii nu puteti retrage banii primiti de la casa de pariuri, desi un jucator il poate cheltui pe un pariu.

Bonusuri personale

Betwinner ofera bonusuri individuale pariorilor de ziua lor de nastere. Jucatorii sunt felicitati in ziua lor speciala primind un cod promotional gratuit pentru a face un pariu gratuit. Jucatorul primeste codul de la reprezentantul companiei in contul personal, precum si primeste un mesaj SMS trimis catre telefonul lor.

Bonus casino

Bonus de cazino de pana la 300 de euro – Cu acest bonus puteti obtine un bonus de pana la 300 de euro daca sunteti un client nou si faceti o prima depunere de peste 1 Euro. Bonusul este de 100% pana la 300 de euro. Bonusul este pentru jocurile de cazino, cu un bonus maxim de 300 de euro poate fi obtinut cu un depozit de 300 de euro. Cand va inregistrati sau in timpul depozitului in sine, mentionati ca bonusul este pentru cazinou. Trebuie sa selectati sloturi. Bonusul poate fi transformat in jocuri slot, deoarece mai multe informatii pot fi obtinute pe site-ul casei de pariuri.

Oferta speciala a Ligii Campionilor

Jucatorilor li se ofera posibilitatea de a face predictii pentru meciurile viitoare din Liga Campionilor. Trebuie sa ghiceasca scorul fiecarui concurs din Cupa Europei, cu prognoze stabilite cu pariuri. Daca ghiciti rezultatul unui anumit meci, primiti 1 punct. Cel care prezice rezultatele celor mai multe concursuri castiga premiul principal.

Bonus de asigurare a pariului

Acesta este un alt bonus atractiv din partea Betwinner. Jucatorii isi pot asigura pariurile inainte de a-l putea plasa intr-un cupon. Acestia pot alege sa asigure fie o parte din intreaga suma livrata.

Cu toate acestea, trebuie sa platiti pentru acest serviciu. In cazul in care pariul nu se joaca, partea asigurata revine in contul jucatorului. In cazul in care sansa este indeplinita, casa de pariuri trebuie sa plateasca pariorului castigul complet din ciuda. Suma pe care un jucator o foloseste la asigurare nu este rambursata.