22bet Review

Rating:

Bonus de bun venit:

122 EUR bonus

Înregistrare

22bet

22bet o alternativa pentru multe case fara licenta

22Bet Sports a fost infiintata in 2017 cu scopul de a oferi pariorilor internationali cel mai bun site cu toate ligile si evenimentele sportive de top. In primul rand, cartea de sport ofera o rata de plata peste 95% si, de asemenea, aduce cateva bonusuri mari pentru stimulente suplimentare pentru a va alatura si a plasa pariurile aici. De asemenea, are un sistem bancar uimitor, cu o multime de optiuni de plata pentru a alege.

22Bet Sports are cateva bonusuri frumoase care vor atrage atentia potentialilor clienti noi. Exista un bonus mare de bun venit in asteptarea primului depozit si a ofertelor saptamanale pentru a urmari acest lucru.

Bonus de inscriere

Bonusul 22Bet pentru noii pariori este un meci de depunere de 100%. Suma exacta a meciului de depunere variaza de la o tara la alta, dar este, in general, de aproximativ 150 USD. Termenii afirma ca suma bonusului trebuie sa fie rulata de cinci ori pe pariuri parlay cu cel putin trei selectii. Fiecare dintre aceste selectii trebuie sa aiba o cota de -250 / 1,40 sau mai mare. Acesti termeni sunt putin restrictivi si ar trebui luati in considerare inainte de timp.

Bonus de fidelitate

Pariorii inregistrati pot primi bonusuri saptamanale de 100% pana la 125 USD in fiecare vineri. Acest bonus de loialitate ofera utilizatorilor sansa de a-si creste bancarurile de fiecare data cand depun. Bonusul de fidelitate trebuie pariat de trei ori in pariurile parlay in termen de 24 de ore pentru a face castigurile disponibile pentru retrageri.

Bonus Parlay

22Bet ofera multiple discursuri cu cote sporite in fiecare zi. Fiecare utilizator poate selecta unul din lista si poate beneficia de o crestere a cotei de 10%. Promovarea este cunoscuta sub denumirea de Acumulator al Zilei, iar selectiile disponibile sunt prezentate pe o pagina dedicata. Casele de pariuri selecteaza de obicei sporturi populare si evenimente interesante pentru aceste bonusuri parlay.

Promotii si bonusuri in curs de desfasurare

Puteti obtine rambursari saptamanale la toate pariurile pe bani reali plasate la 22Bet Sportsbook. Operatorul ofera in prezent un rabat in numerar de 0,3% la pariurile sportive. Suma maxima pe care o poate obtine un client este de aproximativ 1.200 USD pe saptamana, iar rabatul este acordat in fiecare marti.

Pariuri live

22Bet promite actiuni de pariuri live in continuu, datorita acoperirii sale minunate a celor mai populare sporturi. Aceasta poate duce la peste 30.000 de evenimente de pariuri live pe luna. Totul este prezentat in sectiunea live de pe site, unele meciuri obtinand in jur de 100 de piete pentru pariuri in joc.

Cazinou

22Bet Casino este sigur ca va impresiona jucatorii cu biblioteca sa vasta de sloturi online si alte jocuri. Sectiunea poate fi accesata din acelasi cont de pe site si are contributii de la zeci dintre cei mai buni dezvoltatori de software din lume. Exista, de asemenea, un bonus de prima depunere pentru cazinoul online, alaturi de alte promosuri.

Incasari anticipate

22Bet ofera utilizatorilor optiunea de a incasa din timp la pariurile selectate. Acest lucru se aplica atat pentru single-uri, cat si pentru discursuri. Selectiile care accepta aceasta caracteristica vor avea un buton pe biletul de pariere pentru incasare inainte de incheierea evenimentului. Drept urmare, pariorii pot decide sa-si ia castigurile din timp sau sa-si reduca pierderile.

 Pariu cu un singur clic

O caracteristica unica pe care 22Bet o ofera este pariul cu un singur clic. In primul rand, setati valoarea preferata a pariului cu un singur clic din glisa din coltul din dreapta sus. Dupa aceea, puteti plasa cu usurinta pariurile facand simplu clic pe piata. Apoi, pariul este adaugat automat la biletul de pariuri cu valoarea setata. Trebuie doar sa confirmati pariu si pariul dvs. este plasat.