20bet Review

Rating:

Bonus de bun venit:

Bonus 100 EUR

Înregistrare

20bet

20bet vine cu o oferta initiala generoasa pentru pariori

Sectiunea Promotii este usor accesibila in meniul de sus si contine de obicei o selectie excelenta de bonusuri, inclusiv pachete de bun venit pentru clientii noi. 20Bet ofera atat bonusuri sportive, cat si bonusuri de cazino – cautati sigla fotbalului pentru a vedea ultimul bonus de pariere.

Am profitat de bonusul de bun venit disponibil la momentul examinarii casei de pariuri 20Bet si am putut sa ne asiguram dublul depozitului. Aceasta oferta este intotdeauna supusa modificarilor, dar va puteti astepta la un bonus de bun venit putin mai bun la 20Bet decat majoritatea caselor de sport online. Cerintele de pariere sunt, de asemenea, destul de generoase.

In plus fata de bonusul de bun venit, exista adesea oferte speciale suplimentare pentru clientii de case sportive. De exemplu, ati putea primi un bonus in numerar daca preziceti corect rezultatul mai multor meciuri de fotbal. Si exista un program VIP profitabil care recompenseaza clientii frecventi cu premii in bani.

20Bet este o carte de pariuri ultra-sigura

Primul lucru pe care l-am facut atunci cand am cautat revizuirea casei de pariuri 20Bet a fost sa verificam daca exista o licenta de jocuri de noroc. 20Bet detine o licenta de la Curacao Gaming Authority, care se extinde pana in 2023.

Este esential ca fiecare carte de pariuri cu care pariati sa detina o licenta valabila pentru jocuri de noroc. Licenta Curacao este una populara si recunoscuta pe scara larga, in care puteti avea incredere. Toate informatiile de licentiere 20Bet sunt vizibile in subsolul site-ului, inclusiv numarul de licenta individual. Expertii nostri au efectuat o cautare a numarului si pot confirma ca licenta este actuala si valabila.

Cand am cercetat recenzia noastra 20Bet, a fost clar ca va pretuiesc siguranta, cu o sectiune responsabila de jocuri care ofera informatii utile jucatorilor cu probleme. Acestea ofera asistenta 24/7 tuturor clientilor si va incurajeaza sa contactati daca aveti probleme cu siguranta, inclusiv autocontrolul.

Orice date personale pe care le furnizati catre 20Bet, cum ar fi numele si adresa dvs., sunt criptate intr-o baza de date protejata prin parola. Mai exact, utilizeaza criptarea pe 128 de biti SSL versiunea 3, care va asigura ca datele dvs. nu sunt expuse niciunui hacker.

In mod crucial, am depus si am jucat pe site noi insine – asa ca stim din prima mana ca aceasta este o carte de sport de incredere si sigura pe care sa pariati.

Exista o multime de piete sportive pentru care puteti alege la 20Bet. Consultati lista completa a pietelor pariurilor sportive in coltul din stanga sus al paginii web, unde veti vedea ca exista peste 2.000 de optiuni in orice moment. Aceasta include unele dintre cele mai populare sporturi, cum ar fi fotbalul si tenisul, precum si multe altele.

Fotbalul este prima optiune de pariere la 20Bet si este simplu sa gasesti piata pe care o urmaresti. Un meniu cu acces rapid al „Top Campionatelor” evidentiaza ligile majore si competitiile, cu logo-uri atragatoare care faciliteaza gasirea rapida a ceea ce doriti. De exemplu, Serie A are un steag italian, in timp ce sectiunea UEFA Champions League afiseaza logo-ul iconic de fotbal cu stele.